Sanna Stress Care

ontdek je eigen kracht

Cliënten aan het woord

Ik heb veel inzichten verworven in de gesprekken met Andrea en die hebben mij geholpen in het proces waarin ik me losgemaakt heb van mijn ouders en waarin ik mijn eigen autonomie kon vinden. Op deze manier was er ruimte om nieuwe dingen te creëren. Ik voelde mij in de gesprekken begrepen, gehoord en serieus genomen en Andrea gaf mij handvaten waar ik mij voorheen machteloos voelde. Op die manier werd het onmogelijke mogelijk. Bedankt.
– Jonge vrouw van 26 jaar 

Ik heb door de gesprekken met Andrea verhelderende nieuwe inzichten over mezelf. Door belemmerende overtuigingen kon ik op bepaalde aspecten van mijn leven niet verder komen, daar hebben wij aan gewerkt wat ertoe heeft geleid dat ik nu weer naar school ga om mij verder te ontwikkelen waar dat eerst niet eens een mogelijkheid leek. Ik heb de sessies als prettig ervaren. 
– Jonge man van 28 jaar 

Ik ben twee jaar bezig geweest met vijf verschillende psychologen en drie verschillende therapieën. In deze periode ben ik geen stap verder gekomen en zag het einde niet in zicht. Toen kwam ik bij Andrea. Na een middag kletsen is mij zo veel duidelijk geworden. Zij helpt mij om mezelf te zijn. Dat moet iedereen toch kunnen?
– Jonge vrouw van 25 

Ik wil me ontwikkelen en me vrij voelen. Mijn gesprekken met Andrea brengen me bij mijn onbewuste gedachten en drijfveren, die de basis zijn van mijn handelen. Ze is mijn klankbord en houdt me een spiegel voor. Andrea is warm, betrokken en empatisch. Ik krijg inzicht en kan zaken daadwerkelijk veranderen. Ik ontwikkel en voel me vrijer en vrijer. Geweldig! 
– Vrouw van 49 jaar 

One thought on “Cliënten aan het woord”

  1. Vrouw van 46 jaar schreef:

    Ik ben zo blij dat Andrea op mijn pad is gekomen. Door haar oprechte, warme en empatische houding voelde ik me gelijk op mijn gemak. Ze kan goed luisteren en in combinatie met haar kennis en ervaring voel ik me echt begrepen. Daardoor zijn de EMDR sessies zeer effectief en voel ik me steeds beter in mijn vel.

Leave a Reply